Mitä voit odottaa

Psykoterapiaa, keskustelukäyntejä , psykologipalvelua
yksilöille, pariskunnille, perheille ja työyhteisöille
MAASEUTUYMPÄRISTÖSSÄ tai TAMPEREEN KESKUSTASSA.

 

YKSILÖILLE, PARISKUNNILLE JA PERHEILLE
keskustelukäyntejä ja lyhyt- tai pitkäkestoista psykoterapiaa mm. elämänkysymysten, elämänkriisin tai akuutin kriisitilanteen, masennuksen, uupumuksen, stressin, surun, työhaasteiden, lastenkasvatuksen tuomien haasteiden tai parisuhde- tai perhekriisin työstämiseen.

TYÖRYHMILLE ja TYÖNTEKIJÖILLE
kriisitilanteiden jälkipuinteja ja purkukeskusteluja,  työnohjausta

MITEN?
Muokkaan tilanteeseen soveltuvat menettelytavat yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tarpeen mukaan annan tilaa menneiden kokemusten käsittelylle ja autan suuntautumaan nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Työssäni näkyvät muun muassa voimavara-, ratkaisu-, kiintymys- ja tunnekeskeinen työote sekä reflektiivisyys, kuin myös merkityksiä, tarinoita, vuorovaikutusta ja systeemisyyttä huomioiva työskentely.  Keskustelun lisäksi käytän toiminnallisia- ja mielikuvatekniikoita asioiden prosessoimiseksi. Erikoisalaani ovat lisäksi kriittisten tilanteiden jälkipuinti- ja vakauttamismenetelmät.

Akaan toimipisteen vastaanoton ainutlaatuinen maaseutuympäristö mahdollistaa terapiakäynnit myös perinteisestä sisällä tapahtuvasta keskustelusta poiketen. Olen kehittämässä kävellen toteutettavaa terapiaa, jossa hyödynnetään lisäksi luontoavusteisia menetelmiä.

KURSSIT ja RYHMÄT
Järjestän suomentamaani ”Elämän puu” -menetelmään liittyviä kursseja aikuisille, pariskunnille, perheille ja työryhmille. Näistä lisää tietoa ”Jotain vielä” -sivun ajankohtaisissa asioissa.

 

 

  • Yksilöterapia 80 € / 60 min
  • Pariterapia 130 € / 90 min
  • Perheterapia 130 € / 90 min

 

Kelan päätöksellä tuki PERHE- ja PARIPSYKOTERAPIOSSA sekä VANHEMPIEN OHJANNASSA .

Kävellen´terapia oheisten käyntihintojen mukaisesti.
Kysy ”Elämän puu” -prosessiin tarjous.

Yksilölliset tai työryhmien äkillisten kriisitilanteiden purkukeskustelut 140-160€ / 60 min. Hinta ryhmän  kokoon perustuva ja ensimmäiseen käyntiin on hyvä varata noin 2 tunnin aika.

Kriisityön  suunnittelu / konsultaatio 120 €/ 60 min.

Kysy erillistä tarjousta työnohjauksesta, luennoista ja koulutuksista.

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta tai alle 24 h tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100% käyntihinnasta.

Pirjo Latvanen

Psykologipalvelu Pirjo Latvanen
Tolvilantie 1 37830 Akaa
 
050 5411786
 
pirjo(at)psykologipirjolatvanen.fi
y-tunnus: 1586120-9

 

Katso myös

 

Lähes kahdenkymmenen vuoden psykologityön kokemuksella, olen moninaisissa ihmisen elämän tilanteissa ollut ammattilaisena läsnä. Olen vakuuttunut siitä, että omasta elämäntilanteesta puhuminen ja sen reflektoiva pohtiminen, on ihmiselle osa hänen terveyttään edistävää toimintaa.