Psykologi-psykoterapeutin vastaanotto jatkuu normaalisti, kunnes mahdollisesti toisin suositellaan.
COVID19-koronaviirus-tilanteen vuoksi noudatan toistaiseksi seuraavia käytäntöjä vastaanotolla.

1. Vastaanottotila puhdistetaan aiempaa huolellisemmin ja useammin.
2. Vastaanotolta löydät käsidesiä (tms.), puhdista sillä tullessasi kätesi tai käytä WC:n käsienpesumahdollisuutta.
3. Nyt vältämme kättelyä toistaiseksi.
4. Mikäli minulle ilmaantuu flunssan oireita, perun sovitut vastaanotot välittömästi.
5. Mikäli sinulla on flunssan oireita, jää kotiin lepäämään, ja ilmoita siitä minulle. Halutessasi voimme käyttää myös etäyhteyttä.
6. Mikäli olet matkustanut korkean riskin alueella edeltävän kahden viikon aikana, ilmoita siitä minulle, vaihdamme vastaanoton etävastaanottoon.
7. Mikäli haluat muuten vaihtaa vastaanoton etävastaanottoon Doxy.me-ohjelman kautta tapahtuvaksi, ilmoita siitä minulle. Tämän etäyhteyden käyttäminen on melko vaivatonta, eikä se edellytä sinulta ohjelman asentamista. Edellyttää kuitenkin toimivan näyttöpäätteen (Padin, läppärin, tietokoneen, kännykän), kaiuttimen ja mikrofonin sekä sähköpostin, jonka kautta linkki ohjelmaan lähetetään.

Tilanne aiheuttaa nyt hiukan päänvaivaa ja oman toiminnan tarkistamista huolellisempaan suuntaan. Yhdessä vastuuta kantaen saadaan tämäkin pöpö aikaa myöten taltutettua. Korona-uutisia tulee nyt tuutin täydeltä, ja se voi herättää pelkoa ja ahdistusta, joskus se voi kääntyä myös tiuskimiseksi toisia kohtaan. Ei ole tarpeellista aivan kaikkiin eri uutisiin nyt tarttua. Itseä pitää suojella myös niiltä! Oleelliset asiat oman hygienian hoitamisesta, massatapahtumiin ja sosiaalisiin lähikontakteihin osallistumisien vähentämisestä jo tiedetään. Mahdollisista karanteeneista kuulemme sitten tarvittavilta tahoilta. Nyt voi olla myös mahdollisuus keskittyä johon uuteen tai luoda jotakin uutta – yhdessä!