Pari asiaa siirryttäessä kesästä loppukesään ja syyskauteen.
Jatkan edelleen kahdella vastaanotolla. Löydät minut Tampereelta maanantaista keskiviikkoon ja Akaasta torstaina ja perjantaina. Tampereen vastaanottoni toimii väistötilassa Suvantokadulla 31.11. asti, jonka jälkeen palaan Hämeenkadulle Ruuskasen talon remontoituun toimistooni. Akaan vastaanotto on ja pysyy täällä maaseudulla (kartta viimeisellä sivulla). Lähettäessäsi ajanvarausviestiä, kerro, kummasta paikasta toivot vastaanottoa.

Koronatilanteen mukaisesti elämme. On kuin odottaisi jotain merkillistä tulevaksi, mitä se on, siitä meillä on jo aavistus kevään kokemuksella, mutta miten se meihin tulee vaikuttamaan, sitä emme viedä tiedä. Tyydytään siis rauhassa ”katselemaan”, ja reagoidaan tilanteen mukaan joustavasti.  Toistaiseksi jatkan vastaanottoa kahdella tavalla. Voit varata ajan vastaanotolle tai etävastaanotolle.  Etävastaanoton palvelu ohjautuu Minduu Pro tai Doxy.me Pro suojattujen ohjelmien kautta. Myös etävastaanotto toimii varsin joustavasti.

Muistutan vielä, että Kelan tukema psykoterapia (erikseen anottava) onnistuu perhe- ja paripsykoterapioihin, ei yksilöpsykoterapiaan. Itse kustantaen tai muiden maksutahojen ollessa kyseessä, voidaan varata käyntejä perheiden ja pariskuntien lisäksi myös yksilöllisiin käynteihin.

Työnohjauksia tee sekä Tampereen että Akaan vastaanotoilla. Kysy paikkatilannetta sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai soita minulle.  Luentopyynnöt niin ikään sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai soittaen.

Nähdään taas tai tavataan pian!
Eteenpäin mennään!